Sukkerspinn

tirsdag, oktober 31, 2006

Peder Ås og Lars Holm

Det er merkelig hvordan mye rart som plutselig kan virke ubeskrivelig viktig når en har en skoleoppgave hengende over seg... Jeg fant plutselig ut at en grundig opprydding i smykkeskrinet, samt å fargesortere alt undertøyet er noe jeg ikke har gjort på en stund!! At leiligheten syns å produsere rot av seg selv er et annet moment som ikke er på langt nær så vesentlig som sortering av juggel, men tross alt mer tyngende enn oppgaveskriving..!

Litt av problemet med mine prioriteringer er at jeg ikke helt er fortrolig med Peder Ås og Lars Holm. Av en eller annen merkelig grunn kan det virke som om de som lager oppgavene til det juridiske fakultet har lagt sin elsk på nettopp disse to! I så godt som hver eneste oppgave dukker de opp, og så langt har de klart å krangle om både tilhengere, enerett til salg av pc'er, kaffeimport og mye mer! Det er godt vi har den store røde boka (for de uvitende: Norges Lover - boka som er tyngre enn en murstein), den kan sies å løse mye rart ;)

Men Lars Holm og Peder Ås har altså en lei tendens til å krangle! Denne gangen er det om en tilhenger som drar for mye mot høyre... Jeg tror at jeg etter fem år med disse to enten kommer til å ha blitt litt gal, eller eventuelt snakke om dem som gamle og kjære venner! Om begge disse alternativene kan regnes for å en skrue løs er jo en diskusjon vi kan ta enn annen gang....

Å oppdatere bloggen har tydligvis klart å presse seg frem på øyeblikkets prioriteringsliste! Tror kanskje jeg bør stikke tilbake til kranglefantene mine! Jeg har en tilhengersak å løse...

Dagens lesetips: Forbrukerkjøpsloven §27 om reklamasjon ;)

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Bare vent til Marte Kirkerud melder sin ankomst;-) Da blir det enda gøyere.... Galskapen lenge leve! Og husk; de gale har det godt:-)

9:47 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Marte K er fiin! og bare vent til Hans Tastad kommer inn å blir fremtifig ervervsufør i en alder av åtte år! får å ikke snakke om når Ole Vold kommer å skal hevde bruksrett til hele sørlandet! det er bare å gjøre seg vant jenta mi:) lenge leve Marte K!

ps1: bare bli vant ti slengen "marte K" med en gang.

ps2: blir du ikke fortrolig med dette kan du like gjerne slutte med en gang;)

ps3: når du får en oppgave uten dem føler du deg snytt!

hehe:)

11:40 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Har ikke jus-studenter noe annet å gjøre enn å lese bloggen din, AneTherese? Takk for meg, gleder meg allerede til å treffe deg igjen!

1:36 p.m.  
Blogger Unknown said...

JA! -Ane Therese studerer jus og er usedvanlig flink til å formulere seg.

9:49 p.m.  
Blogger Unknown said...

Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

9:49 p.m.  
Blogger Torjerj said...

hahaha. Virker som du koser deg Ane Therese. Og de to vennene dine er jo sikkert ikke så værst i bunn og grunn:-)

At prioritering er vanskelig når du har præve hengende over deg, virker kjent;-)

Legg mer ut på bloggen, gøy å følge med. Ha en ellers strålende kveld, og hils Cathrine.

5:44 p.m.  
Blogger BM said...

Så løye, Peder Ås va min store helt i rettslæren på videregående!! Hils han så mye fra meg og sei sorry for at eg ikkje følge han videre på veien. :) Forresten så komme eg snart på besøk i dåkkas nye hi! hvis eg får lov, da. klemmer fra bjørg marie:)

8:59 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home