Sukkerspinn

tirsdag, oktober 03, 2006

Flue på veggen i Kirkeveien 90 c

Jeg tror faktisk det kunne vært svært interessant å være flue på veggen i Kirkeveien 90 c til tider... Man kan kanskje tro at det ikke skjer stort her, men det er faktisk ganske feil! Noen ganger sitter jeg i den stolen nærmest peisen, mens andre ganger sitter jeg i stolen nærmest vinduet ;) Haha.. veldig morsomt!

Men helt seriøst, vi som bor her er nemlig litt av en gjeng...

Ruth Eva er leilighetens lille, søte vimsekopp! Siden hun tross alt er yngst er det bare et sjarmerende trekk som vi andre bare smiler av (stort sett...)! Hun svinser rundt fra morgen til kveld med krøllene dansende rundt ansiktet! Den sjarmerende latteren hennes gjaller i veggene - i alle fall de få timene hun faktisk er hjemme! Jeg håper Ruth Eva blir prest. Ruth Eva er vel også den som, på toppen av å ha 100 sagavollvenner som hun skal i bursdagsfest og innflyttningsfest og reunionfest og sagafest osv til, den av oss som leser desidert mest!! Av og til lurer jeg på om hun tar med seg den oppblåsbare senga si bort på MF og legger seg til bak i lesesalen.. Om noen finner dusjsåpen min der borte er det bare litt av det flyttelasset hun tydeligvis trenger så mye tid som hun bruker på den skolen!! Jaja... Likevel visste jeg godt hva jeg gjorde da jeg ba henne om å bo her! Ikke bare fordi hennes fravær til middag ofte gjør at vi andre får litt mer mat, men aller mest fordi der Ruttis er, ja der skjer det! Ho kan diskutere så det synger, le til tårene triller og bli så provosert på sine kjære venners vegne at det nesten er litt rørende..! Ruth Eva er rett og slett leilighetens lille godklump ;)

Susanne svever litt for tiden.. Hun er faktisk ganske så lykkelig! Hver dag kommer hun hjem som ei sol og forteller alle som vil høre på hvor fantastisk Idrettshøyskolen er! Der svømmer de masse, løper i skogen, tar all verdens kondistester og trenger nesten ikke gå på forelesning engang fordi 3BI dekket det meste av pensum i anatomi og energilære! Jeg bor på rom med Susanne, og det er faktisk heller sjelden hun trenger å bruke slumrefunksjonen på vekkerklokka (i motsettning til meg...) - jenta spretter jo opp! Sånn ellers er ho faktisk ganske så superengasjert i mye forskjellig..! Nordmarka here we come! Dessuten er det henne som eldstemann som har styr på økonomien.. Systemer er bare gøy å lage - hun setter gladelig opp budsjett når som helst for hvem som helst! Tror kanskje det er flere her i leiligheten som har litt å lære der av fr. økonomiansvarlig! Det er i det hele tatt ganske godt å være Susanne for tiden - på alle nivå i livet tror jeg;) Takk og lov for vår funklende solstråle :)

Også har vi Cathrine da.. Hun blir gal av rot på badet, og er veldig flink til å bake brød. Det er de to egenskaper som hovedsakelig kvalifiserte henne for å flytte inn her! Cathrine skal bli lærer og har mange morsomme historier å fortelle fra sin kjære g-klasse! Med sine store øyne og fantastiske immitasjoner har hun skylda for at vi har ledd oss varme mang en gang! Cathrine er også den av oss som er mest opptatt av balkonginteriør. Om det er noen som trenger eksperthjelp på det punktet har hun studert våre kjære naboer i timesvis! Hun er spesielt facinert av bruskorken de har teipet på gelenderet, og gleder seg villt til å dekorere balkongen i Nydalen! Ellers har Cathrine kjæreste, så derfor er leiligheten det tryggeste stedet å henge.. Hun foretrekker rett og slett å være hjemme og rydde på badet! Neida, Cathrine er egentlig veldig sosial (fornøyd nå, kjære??!) Helt seriøst er denne jenta fra Flekkerøya et funn! Siden hun er omsorgsfull til tusen og alltid har en god historie eller kommentar på lager må vi vil bare ta til takke med å høre Løren skoles skolesang på repeat i noen uker til.... Vår lille gjeng ville ikke vært den samme uten denne frøkna!

Jeg har altså hengt meg på Cathrine... Ikke på balkonginteriørkurs,
men på kjærestepraten! Har da faktisk fått meg kjæreste jeg å! Det er jo faktisk ganske koselig :) Min kjære er for øyeblikket på tur, så her sitter jeg i Oslo og følger med på kartet ;) Hehe.. Neida, gleder meg bare til neste gang Tobben kommer til Oslo jeg! Jeg trengte ikke sende inn søknad for å bo her. Faktisk var jeg ganske selvskreven i min egen leilighet... Jeg må vel innrømme at jge kan være litt sta innimellom, men jeg er ganske flink til å vaske klær (det hadde mamma aldri trodd) og ellers elsker jeg et ryddig kjøkken! En av mine særeste sider er hvordan jeg kan sitte på skolen å glede meg til å komme hjem og rydde kjøkkenet.. Sært, ja! Men stort sett tror jeg at jeg er helt OK å ha med å gjøre, og siden jeg innvilget søknadene fra de tre andre for å utfylle meg selv trenger jeg vel strengt tatt ikke skrive så mye mer.. Tihi!

Kommer du snart på besøk eller??

4 Comments:

Blogger melvingibson6766268924 said...

Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

11:17 p.m.  
Anonymous Anonym said...

wao.. ja du kan få sagt det!!vi er og blir en herlig gjeng:)love you too

8:51 p.m.  
Blogger CathrineT said...

HÆÆI!!
Du er ikke verst altså.. Ikke noe i veien med skrivekunnskapene her i gården!
Det virker SÅ gøy å bo i kirkeveien 90c.. JEG vil komme på besøk:)
Smask

8:54 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Helloen Ane Therese.
Kom over bloggen din, så måtte slænge inn ei helsing. :-)
Har vært på tur med din kjære Tobben i ca to uker nå til Etiopia. Det har vært knall.
Btw, Hva er du haler ut dagene med fortida?
Ha en fin dag.
So long..
Espen Coward....

9:50 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home